Na trgu imamo veliko število supov, ki so nepoznavalcem ob prvem nakupu prava uganka. Veliko število prvih nakupov se zgodi zgolj zaradi cene. Uporabniki zelo radi kupujemo stvari, ker so nam cene dostopne ali ker je sup v akciji. To pa pomeni, da takrat velikokrat spregledamo kakšen sup po kvaliteti smo kupili. Tu vam priporočamo, da si pred prvim nakupom napihljiv sup izposodite oz ga najamete. Zgolj tako boste dobili občutek kater sup vam bo najbolj ustrezal.

V kolikor želite sup uporabljati dlje časa je smiselno, da si sup sposodite za več dni in na njem poskusite različne vragolije. To pomeni, da boste na vodi sup obračali sem ter tja in boste resnično dobili občute kaj na koncu izbrati.

Seveda je potebno omeniti, da imate novi uporabniki supa tudi nešteto različnih letnih srečanj sup ponudnikov, kjer lahko prezikusite različne sup deske na enkrat in se po sami uporabi lažje odločite kater sup bi bil najbolj primeren za vas. Ne pozabite, da vam na takšnih dogodkih ljudje najbolje svetujejo, so z vami istočasno na vodi in vas učijo različnih vragolij in obratov, ki jih nikoli sami ne bi odkrili ob prvi uporabi supa. Zato vam toplo priporočamo, da si poiščete koledar dokodkov in obiščete takšen dogodek.

Vsi tisti, ki pa boste v polih krajih najemali supe pa vam priporočamo, da ste pozorni na kvaliteto samih desk. Shark deske so uvrščene najvišje po kvaliteti, tako da boste ob tej izbiri zelo težko nezadovoljni po sami uporabi. Praktično vam bodo te deske res zagotovile nepozabno izkušnjo.

Seveda ne pozabite tudi na ostalo potrebno opremo, ki je še kako pomembna, ko ste sami na vodi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *